POTPISAN SPORAZUM U BANJALUCI: Ovo su Dodikovi koalicioni partneri

Autor: Tanjug

Svet

30.03.2018

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Banjaluci je potpisan Sporazum o međusobnoj koalicionoj saradnji SNSD-a, DNS-a i SP-a prema kojem su kandidature na predstojećim izborima za predsednika Republike Srpske i za srpskog člana Predsedništva BiH pripale SNSD-u.

RepublikaFoto: Tanjug
Milorad Dodik

Predsednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je ovo pobednička kolicija na predstojećim izborima i obeća stabilnu vlast i očuvanje Republike Srpske.

- Naša koalicija nikada nije bila dovedena u pitanje. Mogu garantovati političku pobedu naše koalicije na predstojećim izborima - rekao je nakon potpisivanja Sporazuma predsednik SNSD-a Milorad Dodik.

- Mi smo garant stabilnosti u Srpskoj, poštovaoci Ustava i u budućnosti ćemo se koncentrisati na ekonomiju i zapaošljavanje - izjavio je Marko Pavić, lider DNS-a.

Istakao je da je koalicija pokazala da ima snagu te da će u u narednom periodu odgovoriti na sve izazove.

Predsednik SP-a, Petar Đokić, rekao je da će koalicija nastojati da ostvari dobre rezultate te da očekuje da će građani dati koalciji još veću podršku na izborima.

- Treba da još više napora uložimo u obezbeđivanju napretka i novih radnih mesta. Usaglasili smo se da budemo posvećeni tom cilju i u naredne četiri godine. Srpska nam treba stabilna i institicionalno snažna - zaključio je Đokić, prenela je RTRS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading