Detalji o smrti Davida Dragičevića iz Banjaluke: UPAO U REKU, PRE TOGA OPLJAČKAO KUĆU

Autor: blic.rs

Svet

26.03.2018

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vezi sa istragom oko nestanka i pronalaska tela Davida Dragičevića iz Banjaluke policija je prikupila informacije zbog kojih sumnja da je mladić najverovatnije nesrećnim slučajem upao u reku i utopio se, prenosi "Blic".

RepublikaFoto: facebook.com/Radanovi Suzana Zoran
David Dragičević

Načelnik Uprave za organizovani teški i kriminalitet MUP RS, Darko Ilić, rekao je da su se u istragu uključili nakon pronalaska tela, te da su nakon pregleda video nadzora napravili rutu kretanja nastradalog mladića.

- Za sada je istragom utvrđeno da nema elemenata krivičnog dela. Reč je o zadesnoj smrti - istakao je on.

Kako piše "Blic", zanimljiv podatak izneo je Ilić, koji je na konferenciji rekao da je Dragičević pre utapanja opljačkao kuću u Ulici Velibora Janjetovića Janje. Nakon pronalska tela, u njegovom džepu, dodaje, pronađeni su predmeti koji su ukradeni iz te kuće.

Ilić je potvrdio da je Dragičević učestvovao u tuči, ali da su ispitane osobe sa kojima se tukao i obavljena kriminalistička obrada nad njima. Utvrđeno je da oni nisu povezani sa smrću Davida Dragičevića, piše Srpskainfo, portal "EuroBlica".

Načelnik PU Banjaluka Željko Spasojević, rekao je da su tokom istrage saslušane desetine osumnjičenih, te da je veliki broj policajaca bio na terenu.

Patolog Željko Karan je potvrdio da je smrt mladića nastupila utapanjem i da je imao povrede, ali su one nastale dok je bio živ.

- U pitanju su lake telesne povrede - objasnio je Karan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading