DRAMA U KOMŠILUKU! Maskirani SPECIJALCI upali u školu i uhapsili UČITELJICU!

Autor:

Svet

06.02.2024

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je istakla da je hapšenje izvršeno pažljivo i da učiteljica nije uhapšena pred učenicima, čime je izbegnuto dodatno uznemiravanje dece.

DRAMA U KOMŠILUKU! Maskirani SPECIJALCI upali u školu i uhapsili UČITELJICU!

Foto: Shutterstock

Maskirani policajci slovenačke specijalne policije su iznenada upali tokom nastave u Osnovnu školu u Logaču, mestu između Ljubljane i Postojnske Jame. U akciji su uhapsili učiteljicu, što je izazvalo šok i nevericu među učenicima i osobljem škole. Radiotelevizija Slovenije je javila da je hapšenje deo velike kriminalne akcije protiv zabranjenih supstanci, odnosno droge, prenosi Kurir.

Hapšenje u okviru velike kriminalne akcije

Policija je istakla da je hapšenje izvršeno pažljivo i da učiteljica nije uhapšena pred učenicima, čime je izbegnuto dodatno uznemiravanje dece. Direktorka škole je naglasila da ona nema nikakve veze sa hapšenjem i da je ovo potpuno neočekivan događaj za školu.

Razbijena međunarodna organizovana kriminalna grupa

Hapšenje učiteljice rezultat je velike kriminalne akcije koja je izvedena prošle nedelje, kada je razbijena međunarodna organizovana kriminalna grupa osumnjičena za nedozvoljenu proizvodnju i trgovinu drogom. Šestorica osumnjičenih su privedena istražnom sudiji koji im je nakon saslušanja svima odredio pritvor, saopšteno je tada iz PU Maribor.

Uloga učiteljice u hapšenju

Još uvek nije poznato kakvu je ulogu u uhapšenoj grupi imala učiteljica, sedma osoba uhapšena u akciji. Detalji o njenom navodnom učešću biće objavljeni nakon dalje istrage i sudskog procesa. Ova neobična situacija sigurno će ostaviti dubok trag ne samo u lokalnoj zajednici, već i šire.

(Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading