LOPOVI OBILI KUĆU U BIH, USLEDIO JE PAKAO! Naišli vlasnici, pa razbojnike VEZALI, PREMLATILI i SNIMALI! (VIDEO)

Autor:

Svet

28.01.2024

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porast krađa i obijanja u Bosni i Hercegovini

LOPOVI OBILI KUĆU U BIH, USLEDIO JE PAKAO! Naišli vlasnici, pa razbojnike VEZALI, PREMLATILI i SNIMALI! (VIDEO)

Foto: Facebook


U Bosni i Hercegovini primećen je zabrinjavajući porast krađa i obijanja porodičnih kuća, vikendica i poslovnih prostora. Jedan muškarac iz Živinica u mestu Lonići postao je žrtva ovog porasta kriminala kada je zatekao lopove kako mu obijaju porodičnu kuću.

**Suočavanje sa lopovima**

Nakon što je uhvatio lopove na delu, hrabri muškarac je reagovao tako što je uspeo da uhvati jednog od njih, dok je drugi uspeo da pobegne bez plena. Šokantno, žrtva je odlučila da preduzme dodatne mere i zajedno sa rodbinom i komšijama fizički je suzavila lopova, vezala ga za stolicu, a zatim snimila celu situaciju kako bi poslala snažnu poruku drugim potencijalnim lopovima.

 

 


**Reakcija na društvenim mrežama**

Snimak je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama, a njegova namera da upozori druge lopove da se ne usude da dođu u njihov kraj je postigla veliki odjek. Ovaj hrabar potez pokazuje odlučnost zajednice da se suprotstavi kriminalu i zaštiti svoje domove.

**Reakcija nadležnih organa**

Ovaj slučaj je prijavljen nadležnim organima, što je važan korak ka suzbijanju kriminala i zaštiti građana od ovakvih incidenata. Visoka stopa kriminala zahteva hitnu reakciju nadležnih organa kako bi se osigurala sigurnost i bezbednost građana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading