TAJNI TRANSKRIPTI OTKRILI: Kavački klan umešan u političke prevare uoči izbora 2020!

Autor:

Svet

22.01.2024

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kavački klan u politici Crne Gore

TAJNI TRANSKRIPTI OTKRILI:  Kavački klan umešan u političke prevare uoči izbora 2020!

Foto: Libertas/Printscreen, Tanjug/International


Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, zajedno sa članovima klana, aktivno je učestvovao u političkim dešavanjima u Crnoj Gori, posebno uoči parlamentarnih izbora 2020. godine.

Prema objavljenim transkriptima, članovi klana su navodno kupovali glasove i agitovali za Demokratsku partiju socijalista (DPS), a Zvicer je poručio da će spiskove glasača “doneti direkt Milu (Đukanoviću)”.


Uticaj kavačkog klana na izbore

Transkripti navode da su pripadnici klana, uključujući i vođu Zvicera, imali uticaj na politička dešavanja u Crnoj Gori. Spominje se da su ključni igrači, poput Duška Kneževića, Miodraga Dake Davidovića i mitropolita Amfilohija, bili suprotstavljeni DPS-u.

 

 


Monstruozni planovi i politički uticaj

Pored kupovine glasova, transkripti otkrivaju navodne planove kavačkog klana da utiču na politička dešavanja u Crnoj Gori. Tu su spominjani i planovi za organizovanje protesta ispred Cetinjskog manastira, kao i izbor novinara Darka Šukovića za predsednika.

Reakcija vođe klana na rezultate izbora

Nakon izbora, Zvicer je komentarisao rezultate sa svojim saradnicima, izražavajući žaljenje zbog situacije u državi i kritikujući poteze DPS-a. Takođe, spominje se i njegova aktivna uloga u organizaciji protesta kao opozicionog lidera.

Međunarodni uticaj i političke veze

U transkriptima se navode i kontakti sa političarima iz Albanije i lažne države Kosovo, kao i pitanje uticaja premijera Albanije i nekadašnjeg premijera lažne države Kosovo na političara Dritana Abazovića.


Transkripti otkrivaju dubok uticaj kavačkog klana na politička dešavanja u Crnoj Gori, sa navodima o kupovini glasova, organizovanju protesta i političkim planovima. Ova situacija baca novo svetlo na političku scenu u Crnoj Gori i upućuje na duboke veze između kriminala i politike.

 

 

(Borba.me)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading