PAPRENE CENE U BUDVI ZA DOČEK: Ručak za dvoje 120 evra, a rezervacija stola 200 evra!

Autor:

Svet

30.12.2023

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novogodišnji provod u Budvi: Zvezde, luksuz i rekordne cene

PAPRENE CENE U BUDVI ZA DOČEK: Ručak za dvoje 120 evra, a rezervacija stola 200 evra!

Foto: RINA


Novogodišnji praznici su tradicionalno vreme kada mnogi ljudi tragaju za dobro organizovanim zabavnim programima, a Budva je postala sinonim za luksuzni doček Nove godine. Ove godine, poznate estradne zvezde su privukle na stotine ljubitelja dobre zabave, a ugostitelji su videli priliku da dobro napune svoje džepove.

Rekordne cene za dobar provod

Iako su plaže pune, ugostitelji su pokazali veliku ambiciju kada je reč o cenama.

Za ručak za dvoje u bilo kom restoranu u Budvi, potrebno je izdvojiti najmanje 120 evra. Ovo je izazvalo negodovanje kod mnogih posetilaca, koji smatraju da su cene previsoke. Danilo Paunović, jedan od gostiju, izrazio je svoje nezadovoljstvo, nazivajući ugostitelje "alavima".

- Za ručak za dvoje, u bilo kom restoranu u Budvi ne možete sesti ako nemate najmanje 120 evra. Mislim da je to previše, iako su plaže pune, ugostitelji su poprilično, da ih tako nazovem - alavi, što pokazuju iz godine u godinu - kazao je Danilo Paunović za agenciju RINA, koji je odseo u jednom od poznatih budvanskih lokala.

Foto: RINA

Paprene cene u Budvi

 


Luksuzni provod uz Aleksandru Prijović

Među mnogobrojnim estradnim zvezdama, najveće interesovanje izazvalo je gostovanje Aleksandre Prijović, koja će dočekati svoje fanove ispred starogradskog bedema. Interesantno je da su sva mesta u lokalima uz Stari grad unapred rezervisana, sa cenom rezervacije od čak 200 evra po osobi za samo jedan sto, na kom može da se smesti šest ljudi. Paunović je takođe istakao da su cene pića i hrane takođe izuzetno visoke, što dodatno doprinosi luksuznom doživljaju novogodišnje noći u Budvi.

Rekordna ulaganja za najluđu novogodišnju noć

Organizacija ovako grandioznog dočeka Nove godine zahteva značajna ulaganja, a prema najavama organizatora, izdvojena planirana sredstva za organizaciju novogodišnjeg programa i reprize dočeka u Budvi premašuju cifru od 300.000 evra.

Novogodišnji provod u Budvi definitivno obećava luksuz, vrhunski muzički program i nezaboravno iskustvo, ali isto tako postavlja pitanje o održivosti rekordnih cena i pristupačnosti ovakvog doživljaja za širu populaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading