DVOSTRUKO UBISTVO U TETOVU: Povređeni još jedna osoba i napadač

Autor:

Svet

27.12.2023

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvostruko ubistvo potreslo selo Čelopek kod Tetova, osumnjičeni napadač uhapšen

DVOSTRUKO UBISTVO U TETOVU: Povređeni još jedna osoba i napadač

Foto: BORIS ROESSLER / AFP / Profimedia


Danas popodne, selo Čelopek kod Tetova u Severnoj Makedoniji bilo je poprište tragičnog događaja - dvostrukog ubistva i ranjavanja dve osobe, među kojima je i osumnjičeni napadač.

Prema prvim informacijama, policijski službenici su uhapsili I.I, stanovnika sela Čelopek, starog oko 60 godina, nakon što je oko 14:10 sati izvršio napad u kojem su život izgubila dvojica rođaka, dok je jednog ranio vatrenim oružjem. Takođe, osumnjičeni je i sam zadobio povrede, najverovatnije iz vatrenog oružja.



**Policija blokirala mesto događaja, nadležno tužilaštvo angažovano**



Nakon ovog tragičnog događaja, policijske snage su brzo reagovale i blokirale mesto događaja, dok su se na terenu pojavili i predstavnici Osnovnog javnog tužilaštva.

Očekuje se da će istraga ovog slučaja biti temeljna i da će policija uložiti napore u potpunom rasvetljavanju okolnosti koje su dovele do ovog nemilog događaja.


**Misteriozan motiv ubistva intrigira javnost**



Jedna od najvećih enigma ovog slučaja je nedostatak informacija o motivu ovog napada. Javno mnjenje je zainteresovano za saznanje šta je moglo da navede osumnjičenog na ovakav čin, ali za sada, motiv ubistva ostaje nepoznat. Policija, sa svoje strane, intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja i pokušava da otkrije šta se tačno dogodilo u selu Čelopek kod Tetova.


Dvostruko ubistvo u selu Čelopek kod Tetova ostavlja zajednicu u šoku i tugi, dok istovremeno budi pitanja o bezbednosti i miru u ovom malom mestu. Nadležne institucije preduzimaju mere kako bi se ovo delo rasvetlilo i očekuje se da će javnost biti obaveštena o daljim detaljima istrage. Ovaj tragičan događaj će svakako ostaviti dubok trag u selu Čelopek i šire, te će biti neophodno vreme kako bi se zajednica oporavila od ovog nemilog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading