MONSTRUOZNI SNIMAK: Huligani pretukli mladića pred majkom

Autor:

Svet

15.12.2023

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad na navijača fudbalskog kluba Zrinjski u Mostaru

MONSTRUOZNI SNIMAK: Huligani pretukli mladića pred majkom

Foto: x/bljesak.info

U četvrtak se dogodio šokantan incident u Mostaru nakon utakmice između fudbalskog kluba Zrinjski i Aston Ville u Konferencijskoj ligi.

Prema izveštaju portala Bljesak.info, čitalac portala je zabeležio trenutak kada je grupa maskiranih huligana napala mladića koji je nosio majicu sa simbolima navijačke grupe Zrinjskog - Ultrasa. Napadači su ne samo napali navijača već su mu i silom skinuli majicu, sve to ispred njegove majke.

Napadači su brzo pobegli sa lica mesta, ostavljajući žrtvu i njenu majku u šoku. Napad se dogodio na glavnoj ulici u naselju Bišće Polje, na jugoistočnom delu Mostara.

 

 


Policijski izveštaji o višestrukim napadima



Policija Hercegovina-Neretva kantona prijavila je još jedan napad na navijače Aston Ville ranije istog dana. Jedan incident se dogodio na ulici Maršala Tita na istočnom delu grada, gde je engleski navijač napadnut, iako vidljive povrede nisu prijavljene.

Dodatno, nezvanični izvori su obavestili Bljesak.info o drugom napadu u Starom gradu, gde su navodno navijači Aston Ville opljačkani.

Nasilna priroda ovih napada duboko zabrinjava i postavlja pitanja o sigurnosti navijača fudbala, kako lokalnih tako i međunarodnih, u Mostaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading