PUCAO IZ PUŠKE DA ZASTRAŠI KOMŠIJINOG PSA, PA POGODIO ŽENU U BRADU! Odmah uhapšen, policija u kući našla još oružja!

Autor:

Svet

23.11.2023

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac (63) hteo je da zaplaši komšijskog psa pucajući iz puške, greškom pogodio ženu.

PUCAO IZ PUŠKE DA ZASTRAŠI KOMŠIJINOG PSA, PA POGODIO ŽENU U BRADU! Odmah uhapšen, policija u kući našla još oružja!

Foto: shutterstock

Policija u Slunju uhapsila je muškarca (63) koji je pucao na komšijinog psa, ali je greškom pogodio ženu u bradu. Nakon toga je sprovedena istraga, kojom je utvrđeno da je osumnjičeni 20. novembra iz neprijavljene vazdušne puške pucao iz svog dvorišta u nameri da zastraži komšijinog psa.

Nažalost, dijabola je slučajno pogodila 53-godišnju ženu u bradu zbog čega je pretrpela lakše povrede.

Tokom pretrasa kuće osumnjičenog pronađena je prepravljena vojnička puška, jedna vazdušna puška i jedna poluautomatska puška, piše Index.

Muškarac će zbog ovog dela biti kažnjen, kao i zbog posedovanja neprijavljenog oružja.

- Protiv osumnjičenog muškarca će biti podnesena krivična prijava nadležnom državnom tužilaštvu zbog sumnje da je uradio krivično delo dovođenja u opasnost života i imovine opasnom radnjom ili sredstvom i biće urađen optužni predlog nadležnom sudu skladno Zakonu o nabavljanu i posedovanju oružja građana zbog posedovanja neprijavljenih vazdušnih pušaka. U odnosu na ostale puške pronađene prilikom pretrage sledi dalje kriminalističko istraživanje odnosno veštačenje istih, a po okončanju navedenog nadležnom telu će biti prošleđeno odgovarajući izveštaj protiv osumnjičenog muškarca - objavila je karlovačka policija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading