LOVCI pronašli LEŠ u fazi raspadanja kod Tivta!

Autor:

Svet

10.03.2018

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lovci su na nepristupačnim delovima obronaka brda Vrmac iznad Lepetana u tivatskoj opštini pronašli su beživotno telo muškarca, za koga se sumnja da je Francuz koji je nestao u leto 2016. godine.

RepublikaFoto: wikimedia.org/mtzn
Foto: Ilustracija

Leš u poodmakloj fazi raspadanja je za sada nemoguće identifikovati, pa će identitet preminule osobe pokušati da se utvrdi daljom istragom i forenzičkim analizama.

Na licu mesta je ekipa policije i Službe zaštite i spašavanja Tivta, a posmrtni ostaci biće upućeni na dalje forenzičke analize u Podgoricu.

Nezvanično, sumnja se da se radi o francuskom turisti (61) koji je nestao u leto 2016. kada se izdvojio iz svoje planinarske grupe sa vodičem, koja se vraćala sa Lovćena, reakvši im da ide da sam obiđe Vrmac.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Francuz posle toga više nije viđen, a višednevna potraga za njim u kojoj su učestvovali brojni vatrogasci, policija, dobrovoljci, čak i psi tragači, nije dala nikakve rezultate.

Policija ne isključuje ni mogućnost da se radi o Tivćaninu Krstu Mariniću (38) koji je bez traga nestao u oktobru prošle godine, prenosi portal vijesti.me.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading