KONTROLORKA UDARILA ŠAMAR UČENIKU U TRAMVAJU: Žena mi je rekla da sam kreten - preti joj OTKAZ (VIDEO)

Autor:

Svet

10.11.2023

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz ZET-a se oglasila potvrda autentičnosti snimka na kojem se vidi kako kontrolorka ošamarila mladića u sredu u tramvaju linije 5 u Zagrebu.

KONTROLORKA UDARILA ŠAMAR UČENIKU U TRAMVAJU: Žena mi je rekla da sam kreten - preti joj OTKAZ (VIDEO)

Foto: tiktok/printscreen/ipernar

Snimak je kasnije postao viralan na društvenim mrežama, a učenik koji je bio žrtva ovog incidenta je predao snimak nadležnima.

Na snimku se vidi kako učenik snima kontrolorku i govori joj da mu je rekla da je "kreten", na šta ga ona ošamari i pita da li sme da bude snimana. Nakon toga, učenik se smeje na šta kontrolorka ponovo reaguje udarcem.

ZET je potvrdio autentičnost snimka i saopštio da je protiv kontrolorke pokrenut disciplinski postupak. Iz kompanije su istakli da oštro osuđuju bilo kakvo odstupanje od profesionalnih i etičkih normi, te da će preduzeti sve mere kako bi se ovakvo ponašanje sankcionisalo.

 

@ipernar

Budući da su medijima puna usta prava djece, odlučio sam objaviti ovu snimku kako bi ukazao na to kako se neki kontrolori odnose prema djeci.

♬ original sound - Ivan Pernar

 


U saopštenju se navodi da su radnici ZET-a obavezni da se profesionalno i uljudno ophode prema putnicima, te da imaju nultu stopu tolerancije prema bilo kakvom obliku nasilja. Takođe, istaknuto je da su i sami radnici često žrtve verbalnog i fizičkog nasilja pa se kao odgovoran poslodavac preduzimaju sve mere kako bi se ovakve situacije sprečile u budućnosti.

Putnik koji je snimio incident je predao snimak nadležnima, a ZET je kontaktirao i njegove roditelje kako bi im se izvinio zbog nemilog događaja. Takođe, pokrenut je i disciplinski postupak koji može rezultirati i vanrednim otkazom ugovora o radu, zbog teške povrede radne obaveze.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading