KRVAVA PORODIČNA DRAMA: Ćerka pokušala da ubije MAJKU, nožem je isekla po licu i vratu! Pre nekoliko godina već pokušala da zakolje partnera!

Autor:

Svet

31.10.2023

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušaj ubistva šokirao je mirno ostrvo Korčulu!

KRVAVA PORODIČNA DRAMA: Ćerka pokušala da ubije MAJKU, nožem je isekla po licu i vratu! Pre nekoliko godina već pokušala da zakolje partnera!

Foto: Tanjug/AP

 Korčulanka (41) brutalno je napala svoju majku (71) u njihovoj porodičnoj kući u Pupnatu, saopštila je policija. Prema informacijama hrvatskih medija, osumnjičena žena već je bila umešana u nasilje, jer je pre nekoliko godina pokušala da zakolje svog partnera.

Sve se odigralo juče, 29. oktobra, oko 17 sati, nakon što je izbila verbalna prepirka između majke i ćerke. Tada je 41-godišnjakinja uzela kuhinjski nož i brutalno povredila svoju majku po licu i vratu. Ali to nije bilo sve - nakon toga, osumnjičena je slomila staklenu čašu kojom sebi nanela povrede po ruci.

Obe žene su hitno zatražile medicinsku pomoć, gde su im lekari konstatovani lakše telesne povrede. Međutim, ovo nije prvi put da je osumnjičena koristila nasilje. Prema informacijama Dubrovačkog dnevnika, ona je 2016. godine pokušala da ubije svog tadašnjeg nevenčanog supruga na Babinom kuku. U tom napadu, žena je svom partneru nanela teške povrede na vratu.

Nakon suđenja, osumnjičena je osuđena na dve godine i šest meseci zatvora zbog pokušaja ubistva. Međutim, čini se da to nije bilo dovoljno da promeni njeno nasilničko ponašanje. Sada, ona se suočava sa optužbom za pokušaj ubistva svoje majke.

Ova stravična priča potresa Korčulu i podseća nas na važnost rešavanja problema nasilja u porodici. Nadamo se da će pravda biti zadovoljena i da će ova žena biti primerno kažnjena za svoje zločine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading