OSNOVAC (13) U ŠKOLU DONEO PLASTIČNI PIŠTOLJ I NOŽ! Policija hitno reagovala, protiv MAJKE podignuta krivična prijava!

Autor:

Svet

28.09.2023

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronađeni predmeti su oduzeti, a sa događajem su upoznati službenici Centra za socijalni rad radi preduzimanja mera i radnji iz njihove nadležnosti, kao i državni tužilac.

OSNOVAC (13) U ŠKOLU DONEO PLASTIČNI PIŠTOLJ I NOŽ! Policija hitno reagovala, protiv MAJKE podignuta krivična prijava!

Foto: Tanjug/AP

Policija na terenu

Budvanska policija oduzela je od jednog učenika osnovne škole više komada metalnih noževa i pirotehnička sredstva, a protiv njegove majke podnela prekršajnu prijavu.

Budvanska policija je postupala na osnovu saznanja da dečak od 13 godina sa sobom u školu i zonu škole nosi nož, te došla do fotografije na kojoj se, kako je saopštila Uprava policije, vidi da taj dečak u prostorijama osnovne škole drži manji nož i "predmet crne boje nalik na pištolj", prenosi 24sedam.

- Nakon toga su preduzete radnje u objektu stanovanja dečaka i njegovog zakonskog zastupnika V.M. (35), kojom prilikom je pronađeno više komada metalnih noževa, plastični pištolj - igračka i plastična municija, kao i pirotehnička sredstva - navodi se u saopštenju.

Pronađeni predmeti privremeno su oduzeti, a sa događajem su upoznati službenici Centra za socijalni rad radi preduzimanja mera i radnji iz njihove nadležnosti, kao i državni tužilac, koji se izjasnio da u navedenom događaju nema elemenata krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading