CRNOGORCI MUČILI SRBINA ZBOG DVE HILTI BUŠILICE: Tukli ga i potapali u Moraču, jedva spasao živu glavu

Autor: CDM, Republika

Svet

02.03.2018

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog sumnje da je sa još tri nepoznate osobe oteo i mučio državljanina Srbije I. Dž., u Podogorici je uhapšen je M. I. iz istog grada.

RepublikaFoto: pixabay.com

Kako prenosi portal CDM, sumnja se da je M. I. (32) juče sa još tri, za sada nepoznate osobe počinio krivično delo otmica i krivično delo protivpravno lišenje slobode I. Dž. (38), koji je tom prilikom lakše povređen", saopštila je Uprava policije Crne Gore.

M. I. i još tri nepoznate osobe su I. Dž. naterali da uđe u vozilo i zatim ga odvezli do mesta Bioče, gde su ga tukli i potapali u Moraču, te pokušavali da ga nateraju da prizna da je ukrao dve bušilice.

Kako se navodi u saopštenju, reč je e o dve "hilti" bušilice koje su ukradene iz stana M. I. a u kojem je prethodno otac I. Dž. bio angažovan na određenim zanatskim radovima.

- I. Dž. je strahujući za svoj život, priznao da je ukrao bušilice. Nakon iznuđenog priznanja osumnjičeni je saučesnicima naterao I. Dž. da uđe u gepek. Oni su ga potom odvezli do mesta na kojem stanuje i pustili ga da ide. I. Dž. je ovom prilikom zadobio lakše povređen koje su medicinski konstatovane - pojasnili su iz policije.

Službenici Centra bezbednosti Podgorica su preduzeli mere i radnje koje su rezultirale identifikovanjem osumnjičenog M. I., dok se na identifikovanju ostalih lica koja su, kako se sumnja, sa njim počinila ova krivična dela, intenzivno radi. 

Osumnjičeni M. I. će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading