ŠOU NA HRVATSKOJ SEDNICI: Političar u toku svog govora krenuo da VRIŠTI OD SMEHA!

Autor: Tanjug

Svet

02.03.2018

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski sabor je prvi put u svojoj istoriji zasedao celu noć, sve do jutros, a na dnevnom redu je bio predlog izmena i dopuna Poslovnika o radu parlamentu.

RepublikaFoto: twitter.com/hrtvijesti
Vrištao od smeha tokom sopstvenog govora

Opozicija, koja se protivila nekim predlozima koristila je mogućnost da nakon svake rasprave traže pauzu da bi govorili o raznim temama, od problema azilanata, rasta cena banana, problema otpada, oštrim zimama do problema u javnoj upravi, pa je rasprava napredovala još sporije.

Tako se u Saboru pričalo o svemu i svačemu, a situacija je u jednom trenutku u toj meri dovedena do apsurda da je Tomislav Panenić iz stranke Most, govoreći o rastu cena banana, za govornicom prasnuo u smeh.

- Verovatno je svako od nas uživao u bananama, ali to je prošlo. Ako niste primetili, banane su poskupele. Cena je porasla za 46 posto što je, morate priznati, podataka koji ne bismo želeli ni za jedan artikl da se dogodi. Banane su sad između 12 i 14 po kilogramu. Šta su razlozi? Kažu da je razlog politička nestabilnost u Hrvatskoj - rekao je Panenić i prasnuo u smeh.

Snimak Panenića za govornicom obišao je region.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading