UŽAS I STRAHOTA U CRNOJ GORI! Hirurg iskasapio telo pokojnika i delove držao u TEGLI?!

Autor:

Svet

17.09.2023

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U alarmantnom razvoju događaja, radnici koji su vršili renoviranje hirurške ostave Kliničkog centra Crne Gore otkrili su teglu koja sadrži fragmente ljudskog tela.

UŽAS I STRAHOTA U CRNOJ GORI! Hirurg iskasapio telo pokojnika i delove držao u TEGLI?!

Foto: Profimedia

Crnogorska policija

Nezvanični izvori tvrde da se radi o delovima abdominalne aorte, što je uzrokovalo ozbiljne sumnje i pokrenulo istragu.

Porodica preminulog pacijenta tvrdi da je vaskularni hirurg N. F. neovlašćeno izneo ove fragmente iz zdravstvene ustanove. Prema nezvaničnim saznanjima, policija je preduzela akciju nakon što je porodica preminulog podnela krivičnu prijavu zbog sumnje u nesavesno lečenje pacijenta koje je dovelo do smrtonosnog ishoda.

Nadležni organi istražuju ove ozbiljne optužbe, a Osnovno državno tužilaštvo je naložilo da se pronađeni materijal uputi na veštačenje kako bi se utvrdilo poreklo i identitet delova ljudskog tela.

N. F., vaskularni hirurg optužen za prikrivanje dokaza i nesavesno lečenje pacijenata, još se nije javno oglasio u vezi sa ovim optužbama.

Iz Kliničkog centra Crne Gore zvanično su potvrdili da je policija sprovela istragu u skladu sa prijavom, ali nisu precizirali protiv koga je usmerena ova istraga.

Ova misteriozna situacija i dalje ostaje pod istragom, a javnost očekuje dodatne informacije o poreklu i okolnostima koje su dovele do pronalaska fragmenta ljudskog tela u kabinetu hirurga, piše portal Vijesti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Realno

17.09.2023 08:16

Patolog to radi, ne pisite ovakve gluposti...Procitajte nesto, ima na internetu oko obdukcije, lepo vam pise