MESEC DANA NAKON MASAKRA U GRADAČCU SMENJEN NAČELNIK POLICIJSKE UPRAVE: Zehrudin Hasić razrešen dužnosti

Autor:

Svet

06.09.2023

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smena dolazi skoro mesec nakon stravičnog zločina Nermina Sulejmanovića koji je u ovom gradu ubio nevenčanu suprugu Nizamu i još tri osobe.

MESEC DANA NAKON MASAKRA U GRADAČCU SMENJEN NAČELNIK POLICIJSKE UPRAVE: Zehrudin Hasić razrešen dužnosti

Foto: youtube.com/AVAZ TV

Policija BiH na terenu

Zehrudin Hasić, načelnik Policijske uprave Gradačac smenjen je danas odlukom policijskog komesera Uprava policije TK Dževada Kormana, saznaje portal Avaz.

Hasić je nakon smene premešten na drugo radno mesto u okviru MUP-a TK.

Smenjen je, kako saznaje Avaz, i njegov zamjenik. Na Hasićevu poziciju imenovan je komandir policijske uprave Srebrenik Edin Karić.

Smena dolazi skoro mesec nakon stravičnog zločina Nermina Sulejmanovića koji je u ovom gradu ubio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i još tri osobe. Krvavi pir ubistva supruge objavio je na Instagramu. Ranio je još tri osobe, a zatim počinio samoubistvo.

Do smene je došlo, kako se saznaje, zbog određenih provera koji se vode u vezi Sulejmanovića. Ranije je suspendovana policajka Dženana Selimović i protiv nje je pokrenut disciplinski postupak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading