NEČUVENO! Čovek se parkirao na DVA SATA u ovom delu grada, pa ga dočekao KOŠMAR - dobio račun od kog ga je glava zabolela

Autor:

Svet

05.09.2023

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek je platio verovatno najveći iznos za dva sata parkinga u životu.

NEČUVENO! Čovek se parkirao na DVA SATA u ovom delu grada, pa ga dočekao KOŠMAR - dobio račun od kog ga je glava zabolela

Foto: Photo by Kaboompics .com from Pexels

Visoke cene parkinga i potencijalnih problema s naplatom parkiranja divljaju u mnogim gradovima, uključujući i Hrvatsku.

Visoke cene parkiranja, naročito u turističkim destinacijama kao što je Split, često izazivaju nezadovoljstvo građana i posetilaca.

Najnoviji primer dao je Splićanin, koji je odlučio da se parkira na Trgu Franje Tuđmana na Rivi. Platio je verovatno najveći iznos za dva sata parkinga u životu.

- Za dva sata parkinga plaćeno je 119 evra i izdat je ovaj prevarantski račun. Da stvar bude gora, već je prošlo više od mesec dana bez ikakve konkretne informacije, a jedina osoba koja mi se javila, više ne želi da komunicira. Verujem da nisam jedini koji se našao u sličnim problemima - rekao je I. P za Slobodnu Dalmaciju.

Ono što je pobudilo sumnju u računu kod građanina je što je račun izdat u kunama i evrima. Splitska obala d.o.o. priznala je grešku, što je dobar korak u rešavanju problema. 

- Parking na Trgu Franje Tuđmana je opremljen sa samonaplatnom blagajnom koju održava i servisira ‘Adriatic bb. d.o.o’. Na vrhu računa usled greške u sistemu ostalo je kuna umesto evro, što je ispravljeno. Na računu je vidljivo da je posetilac uplatio celodnevnu kartu. Ona je priložila i karticu ulaza na parking iz koje je vidljivo da je greškom pritisla celodnevnu kartu. Razlog čekanja je nedopustiv i učinićemo sve da se ne ponovi. Od 2019. godine klijenti su imali dve pritužbe ili zahteva za pomoć klijenta, uključujući ovu o kojoj šaljete upit - odgovorio je direktor Splitske obale Marijan Ciprijan.

Građani treba da budu svesni svojih prava i da se obrate odgovarajućim organima ako se suoče s problemima u vezi s parkiranjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading