SARAJLIJA SE SKINUO GO ISPRED HOTELA I POKAZIVAO POLNI ORGAN: Odmah uhapšen!

Autor:

Svet

04.09.2023

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Uhapšen Sarajlija u Laktašima.

SARAJLIJA SE SKINUO GO ISPRED HOTELA I POKAZIVAO POLNI ORGAN: Odmah uhapšen!

Foto: Wikipedia/David Bailey

Sarajlija Dž.B. uhapšen je u Laktašima tokom vikenda zbog sumnje da je ispred hotela galamio i pravio buku, kao i da se skinuo i tom prilikom pokazivao polni organ. Kako je u policiji rečeno, on je počinio prekršaje ''vređanje'', ''obavljanje fiziološkim potreba i pokazivanje polnog organa'' i ''ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u obavljanju javnih funkcija”, prenosi Srpskainfo.

– Policijskoj stanici Laktaši, radnik hotela u Laktašima, prijavio je da nepoznata osoba pravi buku u hotelu, te da se kreće bez odeće i da pokazuje polni organ – potvrđeno je u policiji.

Kako se dalje navodi, Dž.B. je po dolasku policijskih službenika vređao policajce i oglušio se o izdato naređenje, te nastavio sa narušavanjem javnog reda i mira, nakon čega je uhapšen. Pomenuti Dž.B. je odbio da se podvrgne ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu.

Protiv njega će biće podnesen zahtev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu, zbog gore navedenih prekršaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading