HOROR U MOSTARU! Žena poginula dok je gledala skokove sa Starog mosta

Autor:

Svet

31.07.2023

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je gledala skokove, žena se okliznula i nekoliko puta udarila o stene

HOROR U MOSTARU! Žena poginula dok je gledala skokove sa Starog mosta

Foto: pixabay.com

Nesrećna žena je skokove posmatrala u blizini bašte ugostiteljskog objekta s pogledom na Stari most, a u jednom trenutku se, verovatno, okliznula i nekoliko puta, prilikom pada, udarila u stene, nakon čega je upala u Neretvu.

Pedesetpetogodišnja A.G. iz Mostara, koja se juče teško povredila nakon što je pala niza stene, a potom u Neretvu, podlegla je noćas povredama u Kantonalnoj bolnici "Dr. Safet Mujić", saznaje "Avaz".

Njoj su konstatovani višestruki prelomi.

Mehmed Haznadar, šef Odeljenja za anesteziju, reanimaciju i intenzivno lečenje KB "Dr. Safet Mujić", rekao je za "Avaz" da su reanimacione mere započele u 21 čas, ali nažalost ona je podlegla u 23.45.

Brzom reakcijom ekipa Interventne spasilačke službe (ISS) Mostar, koje inače brinu o bezbednosti takmičara, ali i Hitne pomoći, odvezena je čamcem do njihovih ambulantnih kola, a potom u bolnicu.

Na licu mesta bili su i pripadnici Policijske uprave Mostar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading