TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U ZVORNIKU! Jedna devojka tragično nastradala, četiri devojke TEŠKO povređene

Autor:

Svet

07.05.2023

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U PU Zvornik navode da se nesreća dogodila u nedelju ujutro u 00.50 časova u selu ulice Svetog Save.

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U ZVORNIKU! Jedna devojka tragično nastradala, četiri devojke TEŠKO povređene

Foto: youtube.com/printscreen

Policija Bosne i Hercegovine na terenu

Devojka N.V. je poginula, dok su četiri devojke povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Zvorniku kada su sa automobilom "Renault laguna" sletele s puta.

- Vozač K.M. i putnica T.P. zadobile su teške povrede opasne po život i nakon ukazane pomoći u zvorničkoj bolnici upućene u Univerzitetski klinički centar Tuzla. Lakše povrede su zadobile suvozač M.T. i putnica T.P. koje su zbrinute JZU Bolnica Zvornik. Sve devojke su uzrasta od 18 i 19 godina.

U PU Zvornik navode da se nesreća dogodila u nedelju ujutro u 00.50 časova u selu ulice Svetog Save. Prvi rezultati istrage ukazuju da je vozač K.M. usled neprilagođene vožnje izgubila kontrolu nad automobilom koji je sleteo s puta, prenose Novosti.

Uviđaj su izvršili zvornička policija i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Tužilac je naredio da se preduzmu sve istražne mere i radnje kako bi se utvrdile tačne okolnosti i uzrok nesreće.

- Naloženo je i da se protiv K.M. dostavi izveštaj o počinjenom krivičnom delu ugrožavanje javnog saobraćaja - navode u PU Zvornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading