SRPSKE TROBOJKE SE VIJORE ZAGREBOM!

Autor: Republika

Svet

12.02.2018

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić danas je u zvaničnoj poseti Zagrebu, a već nekoliko dana unazad se spekulisalo da li će srpske zastae biti postavljene u hrvatskoj prestonici, kako to nalažu državni običaji.

RepublikaFoto: Printskrin/N1
Srpske zastave u zagrebu

Budući da juče ništa nije ukazivalo da će susedi na taj način ispoštovati Srbiju i našeg predsednika Aleksandra Vučića, svi su pomislili da srpske trobojke u Zagrebu nećemo videti. 

Međutim jutros su srpske zastave koje se vijore tik uz hrvatsku, iznenadile mnoge koji su ovu fotografiju počeli da šeruju na društvenim mrežama. 

Prve takve zastave zatečene su ispred hrvatskog pozorišta. 

Predsednik Vučić oko 10 časova sleće na aerodrom "Franjo Tuđman". 

 

 

Prema pisanju hrvatskih medija, atmosfera je vrlo napeta pred susret Vučića i Kiatrovićeve.

Hrvatska državna agencija, Hina, istovremeno ukazuje da je reč o dugoočekivanoj poseti "koja bi trebalo da ublaži napetosti u odnosima dveju država, ali je pre toga (poseta) ukazala i na neka razilaženja među glavnim kreatorima hrvatske spoljne politike". 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (82)

Loading
bane

12.02.2018 09:35

Zastave Srbije u sred Zagreba, neprocenjivo.

samanta

12.02.2018 10:03

@bane - sasvim normalno, poseta je oficijelna i ima da nas ispoštuju.

RADE

12.02.2018 09:40

Naravno da je obaveza domacina postavljati zastave iz drzave iz kojih dolazi strani drzavnik koji je u sluzbenoj poseti u Zagrebu. Domacini su se opravdano opredelili da ta informacija nije bila objavljena zbog straha kako bi protivnici dolaska Aleksandra Vucica mogli iskoristiti priliku i spaliti zastave.Tako da se srpske trobojke viore Zagrebom.

DzSvetac

12.02.2018 09:46

Zna se protokol...sve drugačije bo bila sramota domaćina!