FATALNA BRINETA OSVOJILA GOLOBOVO SRCE: Premijer Slovenije sreću našao pored "vrele" misice, Tina mlađa 20 godina!

Autor:

Svet

21.04.2023

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tina je 20 godina mlađa od premijera Slovenije koji joj je ujedno i dečko, ali ljubav ne zna za godine.

FATALNA BRINETA OSVOJILA GOLOBOVO SRCE: Premijer Slovenije sreću našao pored "vrele" misice, Tina mlađa 20 godina!

Foto: Shutterstock, Instgaram/Tina Gaber

Tina Gaber 20 godina mlađa izabranica Roberta Goloba slovenačkog premijera ima 36 godina, bila je misica, TV voditeljka, influenserka, a danas se aktivno zalaže za prava životinja. Zbog veze sa premijerom prestala je da se bavi influenserskim poslom i marketinškim saradnjama. 

Još jedna stvar od kad je obelodanjeno da je u vezi sa Golobom, počela je da prati Tinu, a to su brojne kritike, koje joj uglavnom upućuju na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

 

- U mojoj glavi ljudi su dobri, volim ih. Mislim da su Slovenci srčana nacija. Na kraju krajeva, dokazujemo to iznova i iznova. Znamo da se okupimo, pomognemo, nasmejemo. Bistri smo, vredni i snalažljivi. Iskreno. Zato neću dozvoliti da me šačica manje zadovoljnih ubedi u suprotno. Naravno, to ne znači da me neka primedba ne pogađa. Ništa me ne nervira više od nepravde, neistine - rekla je Tina Gaber.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

 

Tamošnji mediji navode da su se Tina i Golob upoznali preko njene sestre, koja je bila pomoćnica sadašnjeg premijera još kada je bio na čelu energetske kompanije, da bi se posle premestila i u njegov kabinet.

Iako u početku nije želela da priča o svojoj vezi sa Golobom, ipak je objasnila šta ju je privuklo.

- Zbog svoje inteligencije, naučnih saznanja i napretka, zapao mi je za oko i postao mi drag - rekla je u jednom intervjuu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

 

Budući da se dosta spekulisalo o tome da li se i u kom momentu Golob razveo, nije čudno da su nekadašnju misicu pratila i pitanja koja su insinuirala na vezu sa oženjenim muškarcem.

- Nikad ne bih gradila sreću na tuđoj nesreći. Sve možete da dovodite u pitanje, ali ovo nikada nemojte - rekla je Tina tokom jednog intervjua.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading