NA JAKOVA MILATOVIĆA NASRNULE ''KOMITE'': Lično obezbeđenje moglo da ga košta GLAVE, umalo ga nisu udavili u pokušaju odbrane!

Autor:

Svet

10.03.2023

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tom prilikom je Milatović zadobio lakše povrede.

NA JAKOVA MILATOVIĆA NASRNULE ''KOMITE'': Lično obezbeđenje moglo da ga košta GLAVE, umalo ga nisu udavili u pokušaju odbrane!

Foto: Printscren/Facebook

Grupa građana okupila se ispred cetinjskog Sportskog centra, gde je zakazana konvencija predsedničkog kandidata Jakova Milatovića, nakon čega je došlo do fizičkog napada na prethodno pomenutog kandidata.

„Komite“ su bile uporne u nameri da spreče konvenciju Jakova Milatovića na Cetinju!

Tom prilikom je Milatović zadobio lakše povrede. Kako saznaju crnogorski mediji, prisutan je veći broj bezbednosno interesantnih lica, među kojima je i Neno Kaluđerović. 

Podsetimo, predsednički kandidat Pokreta "Evropa sad" kazao je da poštuje kanonski nepriznatu Crnogorsku pravoslavnu crkvu na čijem čelu se nalazi raščinjeni sveštenik Miraš Dedeić. 

- Što se verskih zajednica tiče, poštujem svaku versku zajednicu u Crnoj Gori uključujući i Crnogorsku pravoslavnu crkvu - kazao je Milatović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading