DA LI SE BIH PRIDRUŽILA SANKCIJAMA RUSIJI?! Branislav Borenović oštro reagovao - hitno da se kaže šta planira Veće ministara!

Autor:

Svet

23.02.2023

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Borenović je rekao da se jedno priča, a drugo radi.

DA LI SE BIH PRIDRUŽILA SANKCIJAMA RUSIJI?! Branislav Borenović oštro reagovao - hitno da se kaže šta planira Veće ministara!

Foto: printscreen/youtube

Branislav Borenović

Zastupnik PDP-a Branislav Borenović na sednici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH pitao je o tome šta planira Veće ministara BiH po pitanju eventualnih sankcija Rusiji.

- Da li se BiH pridružila sankcijama Evropske unije Rusije? Zašto se to skriva? Zašto Borelj javno izjavljuje da je Srbija jedina zemlja zapadnog Balkana koja se nije priključila sankcijama Rusiji, a i Vučić kaže da trpe ogromne pritiske jer su jedina zemlja na ovim prostorima. S druge strane imamo oprečne stavove delova vladajuće koalicije iz BiH - rekao je Borenović.

Borenović podseća da je Željka Cvijanović rekla da se nisu priključili sankcijama.

- Uputio sam i pitanje Borelju, jer bh. institucije ne daju konkretne ili nikakve odgovore o ovom pitanju. Tražim i od Borjane Krišto, predsedavajuće Saveta ministara BiH odogovor da li je BiH uvela sankcije Rusiji, kazao je Borenović.

On je rekao da se jedno priča a drugo radi i zato hoće da javnost posebno u Republici Srpskoj zna istinu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading