SNEG PRAVI HAOS U REGIONU: Mećava se ne smiruje u Hrvatskoj, putevi jedva prohodni

Autor: Republika

Svet

04.02.2018

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle snežnog talasa i nevremena koji je zahvatio region saobraćaj se odvija po zimskim uslovima i otežano, javljaju lokalni mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/PP Media Prijepolje

U Hrvatskoj su prohodni svi putevi, a zbog ugaženog snega na kolovozu jutros se sporije saobraća na deonicama u zapadnim i severozapadnim delovima Bosne i Hercegovine.

Slab sneg pada u Lici, a magla mestimično smanjuje vidljivost na putevima u Gorskom kotaru i središnjoj Hrvatskoj, javlja Index.hr. 


Magla smanjuje vidljivost duž puta Rijeka - Zagreb, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, navodi Index.hr. 

Zbog obilnih snežnih padavina u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini došlo je juče do pometnji u saobraćaju, u obe države su pojedina mesta ostala bez vode i struje, dok u Crnoj Gori nevreme besni već dva dana i izaziva velike probleme u saobraćaju. 

Zbog snega u Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji, hrvatskom primorju, kao i središnjoj i severozapadnoj Hrvatskoj saobraćaj se odvijao otežano, a na pojedinim deonicama je obavezna zimska oprema. 


U Srbiji će u nedelju biti oblačno i hladnije vreme, na planinama sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. 

U ponedeljak i utorak ujutru slab mraz, tokom dana oblačno i suvo vreme. U noći ka sredi naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading