DIKIĆU POZLILO U ZATVORU: Udario glavom, pa izgubio svest!

Autor: Republika

Svet

01.02.2018

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bratislav Dikić koji je optužen za učešće u planiranju tzv. državnog udara u Crnoj Gori, u utorak je izgubio svest, pao i povredio glavu, zbog čega mu je ukazana lekarska pomoć, prvo u zatvorskoj bolnici, a onda i u Urgentnom centru.

RepublikaFoto: Tanjug
Bratislav Dikić

Dikić se zatvorskim policajcima žalio da se ne oseća dobro, zbog čega je odvezen u Urgentni blok. Tamo je primio infuziju i vratio se u istražni zatvor.

Ponovio je da mu nije bolje, a nekoliko sati kasnije pao je i povredio glavu. Zatvorski policajci odveli su ga kod zatvorskog lekara, gde mu je drugi put tokom dana ukazana pomoć.

Njegov branilac, advokat Dušan Jovović potvrdio je da je njegovom klijentu ukazana pomoć u Urgentnom centru i istakao da je Višem sudu u Podgorici podnio zahtev za ukidanje pritvora jer je Dikić teško bolestan.

- Zdravstveno stanje se konstantno pogoršava jer Dikić koristi alternativne metode lečenja i medikamente inostranog porekla, kojih nema na spisku Ministarstva zdravlja, pa mu ne može biti pružena adekvatna medicinska zdravstvena zaštita - kazao je advokat za "Pobjedu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading