TUGA U NIKŠIĆU: Sveštenik stradao u saobraćajnoj nesreći, povređena mu deca i supruga

Autor:

Svet

20.01.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tuga obavila je večeras Nikšić posle teške saobraćajne nesreće u kojoj je nastradao Vlado Jaramaz (43), sveštenik, suprug i otac dvoje dece.

TUGA U NIKŠIĆU: Sveštenik stradao u saobraćajnoj nesreći, povređena mu deca i supruga

Foto: RINA

Vladimir Vlado Jaramaz je bio parohijski đakon Sabornog hrama Vaskrsenja Hristovog u Podgorici. Rođen je u Nikšiću 1980. godine, studirao je Bogoslovski fakultet u Foči i Beogradu, kao i fakultet Vizuelnih umjetnosti u Podgorici. U čin đakona rukopoložen je 6. januara 2010. godine, a činom protođakona odlikovan je 21. februara 2015. godine.

Nesreća se dogodila između 14 i 15 sati, na magistralnom putu Nikšić-Podgorica, u mestu Brlja, nadomak grada, kod benzinske pumpe, kada su se čeono sudarila dva automobila. Jaramaz je u automobili bio sa suprugom i dvoje dece, koji su prevezeni u nikšićku Opštu bolnicu.

- D. J. (7) je sa lakšim povredama na Odeljenju hirurgije, dok A. J. (12) ima povredu glave i upućena je u Klinički centar. Njihova majka zadobila je lakše telesne povrede i smeštena je na Odeljenju hirurgije - kazali su iz Opšte bolnice.

Vozač iz drugog automobila takođe je hospitalizovan na hirurgiji ove zdravstvene ustanove.

Za sada nisu poznate okolnosti koje su dovele do ove tragedije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading