HOROR UŽIVO: Divlje zveri rastrgle leš mladića koji je isplivao iz Dunava

Autor: Republika

Svet

31.01.2018

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako je, pre mesec dana, u jednoj od baranjskih šuma uz Dunav pronađeno telo mrtvog muškarca, Baranjci su u strahu. Meštanima se ne sviđa činjenica da se o zagonetnoj smrti nepoznatog muškarca ništa ne zna. Mnogi od njih u telefonu čuvaju jezivu fotografiju - na njoj je muškarac, bos, bez majice, samo s donjim delom nekog odevnog predmeta, čiji su torzo, pretpostavlja se, raznele i pojele divlje životinje.

RepublikaFoto: youtube.com/index.hr
Foto: Ilustracija

Rastrgnuto telo u šumi pronašli su lovci i odmah pozvali policiju. Kako prenose hrvatski mediji, već na prvi pogled moglo je da se nasluti da se radi o izbeglici s područja Sirije koji se ovde zatekao, putujući nedozvoljenim putevima preko srpske i hrvatske granice.

- Dana 26. decembra 2017. godine policijski službenici su na terenu na području Baranje zatekli mrtvo telo nepoznate osobe. Obavljen je uviđaj, a telo je prevezeno u Klinički zavod za patologiju i sudsku medicinu u Osijeku na obdukciju. Obdukcijom je dokazano da je smrt nastupila usled utapanja i da nisu utvrđeni tragovi koji bi upućivali na nasilnu smrt. Nastavljamo postupke u cilju utvrđivanja identiteta nepoznate muške osobe, a o događaju je obavešteno i nadležno državno tužilaštvo - naveli su iz policije, piše 24sata. 

Pretpostavlja se da se utopljenikovo telo nasukalo na obalu Dunava negde u predelu Baranje i da su ga divlje zveri potom dovukle na čvrsto tlo i pojele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading