BAŠ SE OTVORILI! CRNOGORSKI PIO ZA NOVU GODINU ISPLATIO PO 250 EVRA STARIJIMA OD STO GODINA! Možete li da pogodite koliko ih ima?

Autor:

Svet

20.12.2022

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najstarija je penzionerka stara 106 godina!

BAŠ SE OTVORILI! CRNOGORSKI PIO ZA NOVU GODINU ISPLATIO PO 250 EVRA STARIJIMA OD STO GODINA! Možete li da pogodite koliko ih ima?

Foto: Shutterstock

Zanimljiv podatak obelodanjen je danas nakon što je Fond penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore najavio neobičan novogodišnji poklon penzionerima starijim od 100 godina.

Posebnu poklon čestitku primiće 16 penzionera koji su napunili 100 i više godina, a najstarija od njih je penzionerka iz Podgorice koja ima 106 godina.

Iz Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore će povodom predstojećih novogodišnjih praznika najstarijim korisnicima prava na penziju, uz  „želju da im nova godina donese mnogo zdravlja i sreće“, sa čestitkama uputiti i poklon u vidu uplate od 250 evra. Novogodišnja novčana čestitka  je uplaćena danas uz redovnu penziju.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading