DEČAK (4) STAJAO TRI SATA U VODI DO GRLA U SLUPANOM AUTOMOBILU! Detalji jezive nesreće u kanjonu Tare! Još se traži treća žrtva (2)!

Autor:

Svet

12.10.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je završen još jedan dan potrage za dečakom koji je ispao iz vozila, kada se pre nekoliko dana dogodio udes u kanjonu Tare.

DEČAK (4) STAJAO TRI SATA U VODI DO GRLA U SLUPANOM AUTOMOBILU! Detalji jezive nesreće u kanjonu Tare! Još se traži treća žrtva (2)!

Foto: printskrin/facebook

Potraga će biti nastavljena sutra.

Podsećamo, u ovoj nesreći je stradala majka Jelena Vuković (27) i devojčica, a jedno dete je izvučeno iz provalije sa povredama i prevezeno u bolnicu. Za trećim detetom, dečakom, se i dalje traga...

- Završeno je danas ronjenje bez rezultata. Izronili su ronioci pre pola sata. Prešli su danas 14 kilometara. Voda je hladna, ali je vidljivost dobra i bolja nego juče. Ovo što rade naši ronioci tragajući peti dan nije ništa novo i neuobičajno ako se setimo da su naši ronioci tragali za utopljenim licima i po 30 dana. Radi se o detetu od dve godine nestalom u reci koja je brza i opasna za one koji rone po njenom dnu i u bukovima - kazao je direktor Regionalnog ronilačkog centra Bijela za portal Dan Veselin Vesko Mijajlović.

On je dodao da roniti 20 kilometara i ostati pod vodom pet sati nije lako.

- Kada bi držali prst u vodi 5 sati ne bi bilo prijatno, a ronioci najbolje znaju kako im je. Imaju čvrstu volju i spremni su da nastave sutra. Nadamo se da ćemo brata malog četvorogodišnjeg junaka koji je preživeo skoro tri sata u hladnoj reci stojeći u vodi do grla u slupanom vozilu, pronaći - rekao je Mijajlović.

Mijajlović naglašava da u ovim naporima pomaže veliki broj ljudi, rafteri, vlasnici kampova, hotela, preduzeća, vatrogasci, spasioci, ronioci policije i vojske CG.

- Pomažu, ulažući ogromno napore, roneći u hladnoj vodi i pregledajući svaki kamen u brzacima duž reke - naglašava on.

Podsećamo, telo devojčice koja je ispala iz automobila, koji je sleteo u provaliju pronađeno pre nekoliko dana na oko tri kilometra od mesta udesa.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading