Skandalozno: Hrvati na naslovnoj strani uporedili Vučića sa HITLEROM!

Autor:

Svet

30.09.2022

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski list "Ekspres" objavio ne novi broj svog časopisa na čijoj je naslovnoj strani predsednik Srbije prikazan kao Adolf Hitler!

Skandalozno: Hrvati na naslovnoj strani uporedili Vučića sa HITLEROM!

Foto: printscreen/Telegram

Hrvati vređaju Vučića

List "Ekspres" koji izlazi u Hrvatskoj na naslovnu stranu svog novog broja stavio je likove predsednika Srbije Aleksandra Vučića, mađarskog premijera Viktora Orbana i pobednice nedavno održanih izbora u Italiji Đorđe Meloni

Na njihovim licima dodati su karakteristični brkovi kakve je Adolf Hitler nosio, a oni su obojeni u boje država iz kojih funkcioneri dolaze, a ispod likova troje političara sledi naslov - "Achtung! Hrvatska između tri mini fašizma". 

Jasno je da ovakvo bezobzirno ponašanje vređa, kako prikazane ličnosti, tako i građane njihovih zemalja, ali i stvarne žrtve fašističkih režima u Drugom svetkom ratu. 

Ipak, ovo nije prvi put da hrvatski mediji, među kojima je i gorepomenuiti, vređaju srpski narod i srpskog predsednika upoređujući ga više puta sa Hitlerom i Putinom 

Foto: printscreen

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading