PRETUKAO MUŠTERIJU JER NE KUPUJE KOD NJEGA: Neviđen incident na ulcinjskoj pijaci

Autor:

Svet

10.08.2022

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulcinjaninu Dž. Z.(47) određen je u nedelju tužilački pritvor od 72 sata zbog sumnje da je izvršio krivično delo - nasilničko ponašanje na štetu sugrađanina A. M. saznaju "Vijesti."

PRETUKAO MUŠTERIJU JER NE KUPUJE KOD NJEGA: Neviđen incident na ulcinjskoj pijaci

Foto: Google maps

Prema istim saznanjima, predsednik Osnovnog suda u Ulcinju Amir Đokaj, danas će se izjasniti o predlogu tužilaštva da se osumnjičenom odredi i pritvor u trajanju do 30 dana.

Incident se dogodio na Zelenoj pijaci u nedelju, kada je Dž. Z., kako navode iz Uprave policije, nasrnuo na sugrađanina pitajući ga zašto ne kupuje “kod njega”.

Zatim mu je, kako se navodi u prijavi policije, prišao i zadao nekoliko udaraca u glavu, nakon čega je A. M. pao na beton.

Policija je brzo došla i lišila slobode Dž. Z. dok je A.M, kako piše u prijavi, završio u bolnici u Baru, sa lakšim telesnim ozledama.

Budući da je osumnjičeni oštećenom naneo lakše telesne povrede i pre nekoliko godina, zbog čega je pravosnažno okrivljen krivičnom presudom Osnovnog suda u Ulcinju, tužilaštvo je naredilo zadržavanje od 72 sata i juče usled mogućeg ponavljanja dela, podnelo predlog za pritvor u trajanju do 30 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading