HOROR PRIČA SA ODMORA U HRVATSKOJ: Sa letovanja donela 18 škorpija - ŠOKIRALA SE KAD JE OTVORILA KOFERE!

Autor:

Svet

02.08.2022

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijanka se raspakovala po povratku kući i u koferu zatekla opasne zglavkare, o kojima je brigu sada preuzela lokalna služba za zbrinjavanje životinja.

HOROR PRIČA SA ODMORA U HRVATSKOJ: Sa letovanja donela 18 škorpija - ŠOKIRALA SE KAD JE OTVORILA KOFERE!

Foto: tanjug/AP/www.profimedia.rs

Letovanje u Hrvatskoj će Austrijanki iz Naternbaha kod Linca sigurno ostati dugo u sećanju ako ne po provodu koji je imala na odmoru, onda sigurno po horor sceni koju je zatekla po povratku kući.

Austrijski mediji objavili su da je neimenovana žena raspakovala kofer i u njemu pronašla 18 škorpija.

Navodi se da se scena desila krajem jula u tom malom mestu u Gornjoj Austriji, gde je ona odmah kontaktirala s nadležnom službom za zbrinjavanje životinja.

Ta služba je neverovatnu priču objavila na Fejsbuku zajedno s fotografijom na kojoj je jedna velika škorpija, a ostalo su mladunci.

- S  nama je kontaktirala gospođa iz Naternbaha jer su se slepi putnici smestili u njen prtljag tokom putovanja u Hrvatskoj. Da budemo precizni, u pitanju su škorpije s mladuncima. Životinje su obezbeđene i predate nama i trenutno se nalaze u azilu za životinje u Lincu - objavila je ta služba.

Ona je navela da bi se škorpije u Austriji verovatno dobro razmnožile, ali ipak ne pripadaju tom staništu.

- Ove male životinje ćemo vratiti u rodnu Hrvatsku, a nije prvi put da su škorpije odatle stigle proputovavši kilometre - navedeno je u saopštenju.

U Gornju Austriju već triput donete škorpije s Jadrana

Britanski list Miror ranije je pisao da je druga žena iz Linca krajem juna takođe pronašla škorpiju u svom stanu nakon povratka s letovanja u Hrvatskoj.

Navodi se da su ukupno dosad prijavljena tri slučaja škorpija u pokrajini Gornja Austrija koje su tu stigle s Jadranskog mora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Toni

02.08.2022 06:50

Puno dvonoznih škorpija. Ne samo na jadranu. Preko 3miliona