PONESITE MASKE ako letujete u Crnoj Gori! NOVE MERE NA SNAZI!

Autor:

Svet

29.07.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Crnoj Gori će, zbog pogoršanja epidemijske situacije izazvane korona virusom, u narednih 15 dana biti obavezno nošenje zaštitnih maski, a zdravstvene vlasti ponovo su uputile apel građanima da se vakcinišu protiv kovida-19.

PONESITE MASKE ako letujete u Crnoj Gori! NOVE MERE NA SNAZI!

Foto: pixabay.com

Direktor Iinstituta za javno zdravlje Crne Gore, Igor Galić izjavio je da je zbog porasta broja zaraženih i hospitalizovanih uvedena mera obaveznog nošenja zaštitnih maski u svim ustanoviama javne uprave, prodavnicama prrehrambene robe, apotekama i benzinskim stanicama, prenosi portal RTCG.

- Obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim delovima aerodroma, železničkim i autobuskim stanicama i ako te mere ne dovedu do poboljšanja situacije, uslediti mere obaveznog nošenja maski u svim zatvorenim prostorima - istakao je Galić. 

Galić je istakao potrebu da se protiv virusa korona vakcinišu oni koji nisu, navodeći da su od ukupnog broja preminulih, 72 odsto bili nevakcinisani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading