DRAGINJA BI DA HAPSI SVEŠTENIKE SPC: Da ima države svi bi bili pohapšeni

Autor: Tanjug

Svet

20.07.2022

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "razmeni" mišljenja sa premijerom Abazovićem, poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković poznata po neprestanim lažima, rekla je da ako Vlada potpiše Ugovor sa SPC to će značiti okupaciju Crne Gore.

DRAGINJA BI DA HAPSI SVEŠTENIKE SPC: Da ima države svi bi bili pohapšeni

Foto: youtube.com/cmdportal

- Crnogorci to nećete dozvoliti. Vaše džamije su zaštićene, a verska prava Crnogorki i Crnogoraca su ugašena. Ja nemam pravo na slobodu veroispovesti, koja mi je Ustavom zagarantovana, a to govorim u ime svih Crnogorki i Crnogoraca - kazala je.

Ona je takođe, izjavila da bi trebalo sve sveštenike SPC u Crnoj Gori pohapsiti.

- Da ima države, svi sveštenici SPC bi bili pohapšeni. To je paramilitarna organizacija, koja radi protiv interesa Crne Gore.

- Nismo mi krivi što Srbija nema svoju istoriju pa krade našu, što su oni bili pod Turcima kada smo mi imali svoju državu - nastavila je:

- Crna Gora nikad nikome nije služila, nikad nije bila vazal… problem je što sad imamo sluge. Da li vam smetaju Crnogorci? Vi ne volite Crnogorce i Crnu Goru. Da volite ne biste potpisivali ovakav Temeljni ugovor… - zaključila je.

Podsetimo, Draginja Vuksanović Stanković, uhvaćena je u laži kada je tvrdila da joj u krštenom listu piše da je "pravoslavna Crnogorka".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading