ANESTEZIOLOG SILOVAO TRUDNICU: Napastvovao je tokom porođaja dok su joj radili "carski rez"

Autor:

Svet

11.07.2022

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đovani Kvintela Bezera (32) uhapšen je pod sumnjom za silovanje nakon što je tajno snimljen kako stavlja svoj penis u usta ženi nakon što joj je dao jake sedative u bolnici u Rio de Žaneiru.

ANESTEZIOLOG SILOVAO TRUDNICU: Napastvovao je tokom porođaja dok su joj radili "carski rez"

Foto: pixabay.com

Bezera je završio medicinsku obuku iz anestezije pre dva meseca, preneo je The Sun.

Osoblje bolnice je navodno bilo zabrinuto zbog količine lekova koje je davao svojim pacijentima, pa je postavilo tajnu kameru da vidi šta namerava.

Bili su užasnuti kada su ga videli kako seksualno iskorišćava ženu dok su joj drugi lekari radili carski rez na manje od metar iza hirurške zavese. Navodno ju je napastvovao skoro deset minuta. 

Zdravstvena fondacija brazilske države Rio de Žaneiro i državni sekretar za zdravstvo rekli su: „Obaveštavamo vas da će biti otvorena interna istraga radi preduzimanja administrativnih mera.

„Tim Hospital da Mulher pruža punu podršku žrtvi i njenoj porodici. „Ovo ponašanje predstavlja krivično delo, koje mora biti kažnjeno u skladu sa zakonima na snazi.“ Policija istražuje da li anesteziolog ima još žrtava i pohvalila je bolničke radnike što su primetili njegovo čudno ponašanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading