STRAVIČAN PRIZOR! Par ostavio bebu zaključanu u kolima i otišao da šeta psa!

Autor:

Svet

08.06.2022

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u Umagu u Hrvatskoj izbegnuta tragična nesreća, kada je mladi bračni par u automobilu zaboravio bebu zaključanu na suncu, prenosi Blic.

STRAVIČAN PRIZOR! Par ostavio bebu zaključanu u kolima i otišao da šeta psa!

Foto: Pixabay

Danas se u Umagu u Hrvatskoj umalo dogodila tragedija, kada je bračni par u automobilu ostavio zaključanu bebu od sedam meseci i to na suncu.

- Beba je do našeg dolaska bila zaključana u vozilu na suncu 45 minuta. Čim smo dobili dojavu od strane jednog građanina koji je odmah dojavio, dva naša radnika krenula su na intervenciju spašavanja tog malog života. Videvši u kakvom je stanju dete, bez oklevanja razbili smo staklo na autu, izvukli dete i zbrinuli ga sve do dolaska hitne. Srećom dete je u redu, ali preventivno je prebačeno u Izolu, na detaljnu kontrolu - kazao je vatrogasac, Bojan Štokovac.

Prema njegovom rečima temperatura u vozilu iznosila je više od 50 stepeni i dete je bilo znojavo i vidno uznemireno.

Nezvanično, reč je o bebi od sedam meseci.

- Nakon što smo dete izvadili iz auta, roditelji su se pojavili, gurajući dečja kolica, u kojima je bio, ni manje ni više, njihov kućni ljubimac pas - rekli su umaški vatrogasci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading