"POLOMIĆU TI KOSTI": Pacijent pretio psihijatru u Domu zdravlja u Baru

Autor: Republika

Svet

07.06.2022

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz tužilaštva su naveli da će biti saslušani osumnjičeni, oštećena kao i svedoci incidenta koji se dogodio u ponedeljak 19 časova.

"POLOMIĆU TI KOSTI": Pacijent pretio psihijatru u Domu zdravlja u Baru

Foto: mojbar.net

Nesvakidašnji incident dogodio se ispred doma zdravlja Bar gde je M. P. iz Sutomora zaustavio vozilo u kojem je na mestu suvozača bila dr Branka Purlija i prema rečima doktorke, pored ostalog, zapretio joj rečima: “Polomiću ti sve kosti”.

Dr Purlija je slučaj prijavila policiji, a policija obavestila nadležno Osnovno državno tužilaštvo.

- Delo je kvalifikovano kao ugrožavanje sigurnosti, članom 168. Krivičnog zakonika. Slučaj će se voditi u redovnom postupku, kazao je novinarima  rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva u Baru tužilac Radovan Đurišić, PR ODT Bar.

Iz tužilaštva su naveli da će biti saslušani osumnjičeni, oštećena kao i svedoci incidenta koji se dogodio u ponedeljak  19 časova.

- Ovim činom, kojem su prisustvovali brojni svedoci koji su zaustavili saobraćaj, ugrožena je moja sigurnost, duševni i telesni integritet - kazala je  dr Purlija, i naglašava da kao psihijatar – sudski veštak, nema nijednu mrlju u karijeri.

(Republika/Novosti)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading