Vučurović poručuje: GLE ČUDA - KRIVOKAPIĆ ŠIRI ANTISRPSTVO I MRŽNJU!

Autor:

Svet

25.05.2022

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpstvo i Srpska pravoslavna crkva (SPC) su u temeljima Crne Gore i ona struktura koja to negira direktno radi protiv crnogorske države, izjavio je poslanik Nove srpske demokratije, članice Demokratskog fronta Jovan Vučurović.

Vučurović poručuje: GLE ČUDA - KRIVOKAPIĆ ŠIRI ANTISRPSTVO I MRŽNJU!

Foto: youtube.com/Nova srpska demokratija

Vučurović ističe da se vrlo jasno pokazuje da montenegrinske strukture u kontinuitetu žele produbljivanje podela, što se može videti i po nastupima Ranka Krivokapića.

- On se, gle čuda, našao na poziciji ministra spoljnih poslova i od prvog dana po preuzimanju funkcije širi antisrpstvo, mržnju prema većinskoj Crnoj Gori i prema Srbiji - kaže Vučurović za podgorički Dan.

Vučurović podseća da su URA i SNP izjavljivali da DPS Mila Ðukanovića neće biti u vlasti, ali ono što, kako kaže, gledamo, a i što čujemo od predstavnika DPS-a, jeste da će oni vrlo snažno učestvovati u vlasti.

Foto: www.profimedia.rs

Ranko Krivokapić

- Uskoro ćemo videti o kojem se obimu radi. To nije dobro, jer umesto da DPS bude uklonjen sa političke scene kao organizacija čiji je vrh mafijaški i koja je tri decenije uništavala Crnu Goru, sada im se otvara prostor da ponovo maltretiraju građane i državu. To nije dobro i oni koji im to omoguće moraće to da pojasne narodu koji je 30. avgusta glasao za promene - naveo je Vučurović.

Nada se, kaže, da smo svi naučili da nema slobodne i demokratske Crne Gore sve dok se Milo Ðukanović nalazi na bilo kojem mestu odlučivanja.

- On mora pred zakonom da odgovara za brojna nedela, a ne da bude politički faktor koji se bilo šta pita. Naša je obaveza da njegovu politiku sravnimo sa zemljom kako nikada više Crna Gora ne bi došla u poziciju da bude opljačkana, uništena i ponižena - rekao je, između ostalog, Vučurović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading