CEREMONIJA OTVARANJA LETNJE SEZONE U BUDVI: 3. i 4. jun 2022. godine

Autor:

Svet

21.05.2022

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Trg ispred Starog grada u Budvi 3. i 4. juna odisaće glamurom i lepotom, a sve one koji odluče da ovaj vikend provedu u Budvi očekuje spektakl kakvom odavno nisu prisustvovali – novi događaj u kalendaru manifestacija Turističke organizacije opštine Budva – svečana „Ceremonija otvaranja sezone“ 2022. godine!

CEREMONIJA OTVARANJA LETNJE SEZONE U BUDVI: 3. i 4. jun 2022. godine

Foto: Promo

Za muzički doživljaj tokom dve večeri programa biće zaduženi vrhunski regionalni i evropski umetnici: Tom Odell, maestro Bojan Suđić sa festivalskim orkestrom „Virtuozi“ i solistima –  Sofijom Petrović, Majom Bogdanović, Dejanom Jovanovićem i Remusom Alazaroaem, zatim Nevena Božović, Mina Krajnović, Sky Cellos, Tomisha Monae Kuzmić, operska pevačica Marija Nešić, DJ Roger Sanchez, rok operski pevač Mattia Zanatta i mnogi drugi, a gosti će imati priliku da, po želji, uživaju u sjajnom scensko-muzičkom programu u spoju sa vrhunskom gastronomijom.

 

Turistička organizacija opštine Budva prvi put organizuje svečanu „Ceremoniju otvaranja sezone“ u saradnji sa Opštinom Budva i Skymusic korporacijom, sa ciljem da privuče pažnju ciljane javnosti, poveća turistički promet na budvanskoj rivijeri u periodu predsezone i stvori događaj sa jakim promotivnim efektom koji će postati jedan od najatraktivnijih u kalendaru manifestacija Budve, ali i cijele Crne Gore.

Promo

 

 

Budva je godinama prepoznata kao prestonica dobrog provoda i noćnog života, a prestižni program ovog događaja će sasvim sigurno doprinijeti tome da ostane u samom vrhu najpoželjnijih destinacija za ljetovanje.

 

Budite deo neponovljivog događaja – „Ceremonija otvaranja sezone“ Budva –  ljeto, 2022

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading