Dodik čestitao Božić svim svim pravoslavcima!

Autor: Tanjug

Svet

07.01.2018

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je Božić patrijarhu Irineju, arhijerejima, sveštenstvu i vernicima, koji ovaj praznik obeležavaju po Julijanskom kalendaru.

RepublikaFoto: Tanjug
Pozdravi iz Republike Srpske

Dodik je istakao da praznik Hristovog rođenja uvek iznova podseća da su ljubav, poštovanje, zajedništvo i solidarnost temeljne vrednosti na kojima se gradi vera u opšti napredak. 

- Dan Hristovog rođenja velika je radost za sve hrišćane koji nas uvek iznova podseća da su ljubav, poštovanje, zajedništvo i solidarnost temeljne vrednosti na kojima se gradi poverenje, vera i nada u bolje sutra i opšti napredak - naveo je Dodik.

Uz tradicionalni pozdrav "Mir Božiji - Hristos se rodi!", Dodik je svim pravoslavnim vernicima poželio da ovaj veliki praznik proslave u miru, dobrom zdravlju i sreći sa svojim najbližim, saopšteno je iz kabineta predsednika Republike Srpske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading