MEDVEDEV JE POMENUO NUKLEARNI RAT! Iz Moskve upućena poruka Zapadu - ČULO SE I: TREĆI SVETSKI RAT!

Autor:

Svet

17.05.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik predsednika Saveta za bezbednost Ruske Federacije Dmitrij Medvedev rekao je da nuklearni štit obezbeđuje nezavisnost Rusije i pomaže u smirivanju onih koji pokušavaju da zemlju gurnu u Treći svetski rat.

MEDVEDEV JE POMENUO NUKLEARNI RAT! Iz Moskve upućena poruka Zapadu - ČULO SE I: TREĆI SVETSKI RAT!

Foto: Tanjug/AP

Medvedev je podvukao da Rusija neće dopustiti Treći svetski rat, ali u slučaju napada na zemlju, daće veoma moćan odgovor.

On je u utorak u Sarovu, gde se nalazi Ruski federalni nuklearni centar, održao sastanak o perspektivama razvoja Nacionalnog centra za fiziku i matematiku (NCFM).

- Nalazimo se u Sarovu, gde se preko 75 godina radi na razvoju našeg domaćeg nuklearnog potencijala, nuklearnog oružja, vrše se istraživanja koja su usmerena na usavršavanje naših mogućnosti, obezbeđenje efikasnosti. I, naravno, treba pomenuti istorijsku zaslugu onih, koji su ovde radili, a zahvaljujući kojima je bio stvoren nuklearni štit za Rusiju i naše saveznike, koji omogućava našu nezavisnost tokom mnogo godina. I, čak pomaže u smirivanju onih koji pokušavaju da gurnu našu zemlju u Treći svetski rat - istakao je Medvedev.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading