OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO DENISA TOTA: Nasmrt prebio hrvatskog rukometaša ispred noćnog kluba (FOTO)

Autor:

Svet

13.04.2022

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lice se predalo organima reda na teritoriji Skoplja.

OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO DENISA TOTA: Nasmrt prebio hrvatskog rukometaša ispred noćnog kluba (FOTO)

Foto: mvr.gov.mk

Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije saopštilo je jutros, ujedno i obavestilo Državno tužilaštvo u Skoplju, da je lišilo slobode Angela Giorgievskog, prvooptuženog za ubistvo hrvatskog rukometaša Denisa Tota.

Lice se predalo organima reda na teritoriji Skoplja, prenose makedonski mediji.

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je juče međunarodnu poternicu za pomenutim Giorgievskim.

 

 

Podsetimo, Tota su nasmrt pretukli ispred noćnog kluba koji čak i nije imao radnu dozvolu. Rukometaš i devojka koja ga je brutalno udarila u glavu poznavali su se od ranije.

Među njima je došlo do svađe, potvrđeno je u MUP-u i to je najverovatnije razlog napada u kome je Tot zadobio smrtonosne povrede. Niko od sedam svedoka, obezbeđenje kluba i taksista, nije javio ovaj slučaj policiji na broj 192.

Gorgievski je rođen u Mariboru, a u junu 2016. doživeo je tešku saobraćajnu nesreću u centru grada kada je svojim automobilom marke Fiat Punto udario u pet parkiranih automobila i pobegao, no ubrzo ga je uhvatila policija.

Tada je mariborska policija krenula u potragu za bandom narkodilera, među kojima je bio i Gorgievski, a u listopadu iste godine policija je otkrila laboratoriju za proizvodnju sintetičkih droga. Između ostalog, imali su GHB (gamahidroksibutirat, gammahydroxybutyrate), poznat i kao droga za silovanje.

U laboratoriji su zaplenjeni i amfetamini te marihuana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading