NATO AVION KRUŽI IZNAD BANJALUKE! Evo gde trenutno ide

Autor:

Svet

08.03.2022

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski vojni avion leteo je rano jutros iznad Banjaluke i Laktaša, a nakon nekoliko krugova zapustio se prema Prijedoru, prenose regionalni mediji.

NATO AVION KRUŽI IZNAD BANJALUKE! Evo gde trenutno ide

Foto: Printscreen/Flight radar

Prema dostupnim podacima, u pitanju je avion registrovan kao IAM4188 Italy - Air Force, koji je poleteo u 6.37 sa aerodroma u blizini Katanje. On se oko podneva nalazio iznad Romanovaca, a napravio je već nekoliko krugova iznad Banjaluke i Laktaša.

Kako je zabeležio poznati sajt za praćenje leta aviona flightradar24.com, avion italijanske vojske danas je napravio nekoliko krugova iznad Banjaluke.

Avion, nakon što je napravio veliki broj krugova iznad Banjaluke, potom se uputio prema Prijedoru.

EUFOR je posle ruske invazije na Ukrajinu pojačao vojno prisustvo u BiH u koju je već stiglo dodatnih 500 pripadnika EUFOR-a.

Iz EUFOR-a je saopšteno da je situacija u BiH bezbedna, ali da u toj zemlji raspoređuju dodatne snage iz predostrožnosti, prenosi Slobodna Bosna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading