DEDA PEDOFIL IDE NA 12 GODINA ROBIJE: Godinama zlostavljao unuke, HOROR počinjao igrom skrivanja

Autor: blic.rs

Svet

26.12.2017

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstrum S.M. (67) iz Dervente osuđen je u Okružnom sudu u Doboju na 12 godina zatvora zato što je godinama seksualno uznemiravao svoje unuke, saznaje "EuroBlic".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pedofil iz Dervente osuđen na 12 godina zatvora/Foto: Ilustracija

Policija je ovo delo otkrila u maju ove godine kada je on i uhapšen. Presuda kao i celo suđenje zbog zaštite žrtve bili su zatvoreni za javnost.

Ovaj slučaj je otkriven tako što su iz jedne osnovne škole prijavili da se deca čudno ponašaju, a potom je usledila istraga čiji su rezultati zgrozili i inspektore koje su radili na tom slučaju.

- Čitav slučaj prijavili su iz jedne Osnovne škole u Derventi, jer su deca bila pod traumama. Dešavalo im se da se upiške ili počnu tresti u toku nastave – ispričao je izvor blizak istrazi.

Prema njegovim rečima, odgovorni u školi su i posumnjali da nešto nije u redu i o tome su obavestili policiju.

On ističe kako su deca dolazila kod dede i bake, a čim bi baka izašla iz stana kod komšija ili do prodavnice dedina zverstva bi počinjala. Jedna devojčica je ćerka od sina, a druga od njegove ćerke. Starija unuka ide u šesti, a mlađa tek u drugi razred osnovne škole.

Unukama je pretio da nikome ne smeju reći šta im radi, jer će ih roditelji strogo kazniti.

- Svesno, perfidno i u kontinuitetu je provodio svoje bludne zamisli. Tokom istrage i saslušanja devojčice su stekle poverenje u inspektore i u iscrpnim izjavama ispričale su policiji šta im je deda sve radio – kaže izvor blizak istrazi.

One su govorile da bi ih deda znao odvesti u park gde bi se igrale skrivanja, a on bi tada odabrao jednu od njih koju će taj dan zlostavljati.

- On bi se sa tom unukom negde sakrio i dok bi ih druga tražila, on bi to iskoristio i pipao devojčicu po intimnim delovima tela. Ovo je samo jedna od bolesnih igara koje je on radio sa unukama – pojasnio je sagovornik.

Nakon što se saznalo za to što je S.M. radio, on je odmah uhapšen i smešten u pritvoru, gde će ostati i do pravosnažnosti presude.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading