BUDI BOG S NAMA! Milo, Bečić i Krivokapić podneli inicijativu za "smenu" građana Crne Gore (FOTO)

Autor: Republika

Svet

25.01.2022

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da su građani češće na visini na zadatka od političara, kako vole pojedini među njima da kažu za sebe, iz „prve lige“, dokaz je i originalna inicijativa koja oslikava odnose na relaciji institucije – građani.

BUDI BOG S NAMA! Milo, Bečić i Krivokapić podneli inicijativu za "smenu" građana Crne Gore (FOTO)

Foto: IN4S

Inicijativa

Naime, društvenim mrežama se širi kreativna „inicijativa“, a inicijative su ovih dana u modi, u kojoj se traži smena građana Crne Gore. 

Pošto "pljušte" inicijative za smenu, neka ova bude u prilog opštoj atmosferi u društvu.

Ovu originalnu „Inicijativu za smjenu građana“ „podnose“ predsednik Skupštine Aleksa Bečić, predsednik Vlade Zdravko Krivokapić i predsednik države Milo Đukanović, uz obrazloženje da se "narod od dobra pomamio".

- Naši političari zaslužuju bolje građane. Prateći društveno politička dešavanja dolazi se do zaključka da se narod od dobra pomamio, dok vi sjedite u neudobnim foteljama i primate niske ali i neredovne plate. S toga predlažemo da na hitno sazvanoj vanrednoj sjednici stavite kao prvu tačku dnevnog reda izglasavanje smjene građana - piše u obazloženju inicijative.

Republika

Foto: IN4S

Inicijativa za smenu građana Crne Gore

(Republika/IN4S)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading