TUČA U KAFANI U BUDVI: Sevali noževi

Autor: Republika

Svet

24.01.2022

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri osobe uhapšene su u Budvi, zbog sumnje da su počinili ubistvo u pokušaju, odnosno zbog učestvovanja u tuči.

TUČA U KAFANI U BUDVI: Sevali noževi

Foto: youtube.com/Barinfo Tv

Sinoć je budvanska policija obaveštena od strane zaposlenih Hitne medicinske pomoći da je M. T. (31) iz Budve, sa više ubodnih rana u predelu stomaka, primljen na ukazivanje lekarske pomoći.

Aktivnostima na terenu policija je došla do saznanja da je oko 22.40 časova u jednom ugostiteljskom objektu u naselju Markovići došlo do verbalnog a potom i fizičkog konflikta između D. L. (21) iz Danilovgrada i M. T. sa jedne strane i I. B. (19) iz Budve i U. S. (23) iz Žabljaka sa druge strane.

Kriminalisitičkom obradom policijski službenici su došli do sumnje da je tokom tuče I. B. upotrebom noža nanio povrede M.T. u predelu stomaka.

- O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se I. B. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, a da se D. L. i U. S. liše slobode zbog sumnje da su izvršili krivično delo učestvovanje u tuči - navodi se u policijskom saopštenju.

Bonsu video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading