CRNA GORA PRED KRAHOM?! Zastrašujuće upozorenje: Stanje je opasnije neko ikad u novijoj istoriji, HITNO POKRENUT POSTUPAK PROCENE!

Autor: Republika

Svet

21.01.2022

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najviši zvaničnici zaduženi za bezbednost zemlje istakli su kako je situacija veoma ozbiljna nakon pokretanja inicijative za izglasavanje nepoverenja vladi.

CRNA GORA PRED KRAHOM?! Zastrašujuće upozorenje: Stanje je opasnije neko ikad u novijoj istoriji, HITNO POKRENUT POSTUPAK PROCENE!

Foto: Tanjug/AP

Opasno stanje u zemlji, Đukanović se ne oglašava

Savetnik predsednika izvršne vlasti Crne Gore Vojo Laković upozorio je da je ta zemlja dovedena u bezbednosno najopasniju situaciju u novijoj istoriji, dok je istovremeno na zahtev ministra unitrašnjih poslova Sergeja Sekulovića u toku procena situacije u državi nakon podnošenja inicijative za izglasavanje nepoverenja vladi. 

Laković je u autorskom tekstu o aktuelnoj političkoj situaciji napisao da su se "parastrukture iz dela bezbednosnog sektora, koji nije razmontiran do kraja, uplele u gaženje izborne volje građana".

Laković, kako prenosi Informer, pominje i ugrožavanje bezbednosti građana i države, a potom zaključuje da na udaru nije samo nada građana, niti politička stabilnost, "već i državna stabilnost i građanski mir".

- Crna Gora je dovedena u bezbednosno najopasniju situaciju u novijoj istoriji - naveo je on. 

Iz Uprava policije podgoričkim Vijestima je rečeno da je u toku procena bezbednosne situacije nakon podnošenja inicijative za izglasavanje nepoverenja vladi. Inače, procenu po zakonu radi Agencija za nacionalnu bezbednost (ANB), na zahtev Uprave policije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vlada

23.01.2022 08:47

Vlast opija gore nego rakija.

Snorke

23.01.2022 12:43

Ne predaje se Milo lako, stari je to kriminalac.