BEČIĆ UPOZORAVA NA POKUŠAJ PUČA U CRNOJ GORI: Smena vlade je izdaja epskih razmera, građani su glasali za promenu, a ne prevaru

Autor: Tanjug, Republika

Svet

19.01.2022

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Crnoj Gori je prethodnih dana i nedelja na sceni najava klasičnog pokušaja ustavnog puča, gaženja najvišeg pravnog akta, izborne volje građana i svih postulata demokratije, poručio je predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić.

BEČIĆ UPOZORAVA NA POKUŠAJ PUČA U CRNOJ GORI: Smena vlade je izdaja epskih razmera, građani su glasali za promenu, a ne prevaru

Foto: Demokratska Crna Gora

Reagujući na inicijativu za izglasavanje nepoverenja Vladi Crne Gore, koju je podneo GP URA Dritana Abazovića sa delom opozicionih parlamentarnih partija, Bečić se obratio građanima i poručio da nikada neće izdati narod kome služi.

- Građani Crne Gore su 30. avgusta (2020.) glasali za promenu, a ne za prevaru. Crna Gora glasala je za suštinske promene, odbacivanje loših i pogubnih praksi koje su trajale 30 godina, a čiji su nosioci bili DPS i njegovi sateliti, politički poslušnici, medijske sluge i mafijaški saradnici - napisao je Bečić na Fejsbuk profilu Demokratske Crne Gore, na čijem je čelu.

U opišrnom saopštenju, Bečić je poručio da oni koji su se, kako je naveo, kleli da sa DPS-om Mila Ðukanovića neće ići u bilo kakve varijante, a samo mesec dana tvrdili da sa ovakvim DPS-om neće nikada imati bilo šta, nude takvom DPS-u da mu prinesu na tacni slobodarske glasove građana Crne Gore i da zajedno formiraju parlamentarnu većinu.

- Kada spojite političku prevaru, političko licemerstvo, politički nemoral, politički kukavičluk i političku izdaju dobijate veliku narodnu izdaju. Izdaju epskih razmera. Izdaju veka. Izdaju kakvu ne pamti Crna Gora - poručio je Bečić.

Ako, kako ističe, izdaja narodne volje dovede do toga da ponovo bude opozicioni poslanik, biće mu, kaže, čast da nastavi da predvodi nepokolebljivi i hrabri narod Crne Gore svih vera i nacija...

Podnosiocima inicijative je poručio:

"Ako vas nije sramota, izdajte narod, znaće narod da to prepozna".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
milan lala

19.01.2022 15:30

I ti Becicu si podrazo Dritana da bude podpredsednik vlade iako nije nikakav expert a sad vam je on svima pokazo koje on zapravo.